Gotlandstraat 13, Deventer
t: 0570-61 32 57
 

Onze Plaza

Onze plaza is onderverdeeld in een aantal catagorieen.

Onze wijntoonbank

 

 

 

Hierin treft u tal van goede en betaalbare wijnen welke zich uitstekend lenen in combinatie met visgerechten. Onze gastheren kunnen U een passend wijnadvies geven.

 

Onze traiteurtoonbank

 

Hierin treft u tal van tapashapjes en kant-en-klare vismaaltijden en specialiteiten aan. De gerechten kunnen ter plekke voor u verwarmd worden of ingepakt worden voor consumptie thuis. Altijd handig als u geen tijd of zin heeft om te koken of onverwachts gasten krijgt.
 

Onze broodjescorner

Hier bereiden wij dagelijks ter plekke onze belegde broodjes. Keuze uit 8 verschillende soorten brood en zeker 50 soorten divers beleg.

Onze saladetoonbank

tijd heeft om zelf te koken of onverwacht gasten krijgt.

 

Dagelijks wordt deze toonbank gevuld met huisgemaakte salades, pates, lunchhapjes en visschoteltjes. Ook vindt u hier de lekkerste ingredienten om uw eigen buffet mee samen te stellen. Alle kant-en-klare salades en schotels kunt u ook mee naar huis nemen. Altijd handig als u geen zin of

 

Onze haringcorner

 

Hier wordt dagelijks de verse Haring voor u gesneden. De lekkerste kwaliteit, vers van ’t mes!

 

Onze verse vis toonbank

 

Iedere nacht krijgen wij aanvoer van verse vis. Dagelijks vers voor u gefileerd en gesneden en desgewenst gekruid of gemarineerd. Ook vindt u hier de ovenklare traiteur specialiteiten.

 

Ons restaurant

Hier kunt u dagelijks genieten van de door onze chefkok bereide gerechten. Van belegd broodje tot uitgebreid drie gangen menu en van eenvoudige maaltijd tot luxe gerechten.

Producten:

Zie onze menukaart (PDF bestand) voor ons aanbod belegde broodjes, traiteurspecials, maaltijden etc.

Rog vistraiteur is natuurlijk ook uw adres voor: 

Visschotels:Al onze visschotels worden in eigen keuken vers gemaakt met uitsluitend hoogwaardige verse producten en huisgemaakte salades en sauzen.
Van eenvoudige tot zeer luxe samengestelde visschotels, vrijwel alles is mogelijk. Ook bent u voor vlees- of vegetarische schotels bij ons aan het juiste adres.
 

 

Hapjes:

 

Of het nu om vis, vlees of vegetarische hapjes gaat, U bent bij ons aan het juiste adres. Er zijn talloze smaken en mogelijkheden van € 0,95 tot ...

 

Sushi / Sashimi:

Sushi en sashimi wordt uitsluitend op bestelling gemaakt. Dit om de versheid te kunnen garanderen.

Buffetten:

Ook verzorgen wij met regelmaat koude- en warme buffetten voor zowel de zakelijke als de particuliere klant van goed tot zeer exclusief voor lunch en diner. Ook is het mogelijk dat wij ter plekke de gerechten voor u en uw gasten bereiden.

Catering:

 Ook voor het verzorgen van catering, zowel zakelijks als particulier, bent u bij ons aan het juiste adres. Van compleet ingerichte tent tot het verzorgen van catering op de mooiste locaties. U kunt hiervoor bij ons terecht. In de loop van de jaren hebben wij een uitstekende reputatie opgebouwd als het gaat om verzorgen van openingen,
recepties, diners, buffetten, walking dinners en andere feestelijkheden.
Rog Vistraiteur, de gentleman onder de cateraars! 

Kadocheques:

Indien u geen geschikt cadeau kunt vinden voor u partner, familielid of collega, geef dan een Rog Vistraiteur cadeaubon. Altijd leuk om te geven en krijgen! In onze plaza te verkrijgen en te geven in ieder gewenst bedrag.

Partners:

Rog Vistraiteur is al jaren de vaste partner van Albron Catering. Wij zijn er trots op om op vele unieke locaties de catering te mogen verzorgen. Onder meer Paleis het Loo in Apeldoorn en het stadhuis in Deventer.

 

Rog Vistraiteur op iens.nl Rog Vistraiteur op Twitter Volg Rog Vistraiteur op Twitter
 
Rog Vistraiteur/Visplaza · Gotlandstraat 13 · 7418 AZ Deventer · t: 0570-61 32 57 · e: info@rogvistraiteur.nl